timizmi

Membantu anda untuk melakukan pembelian barangan murah dari China dengan mudah, jimat, dan pantas.

Info Angka

Ahli Terkini
Lebih Pembekal
Aplikasi

Latarbelakang Pengasas

Muhammad Isma Huzaini Bin Ismail
TIMIZMI Team Import Malaya Izmi diasaskan oleh individu yang berpengalaman menjalankan perkhidmatan penghantaran barangan secara profesional dan sistematik dengan pengilang dan pembekal Negara China semenjak Tahun 2015. Memberikan kelebihan kepada ahli untuk membuat pembayaran terus melalui sistem alipay, wechat pay, dan lain-lain serta pengurusan penghantaran barangan.

7 Kelebihan Utama Kami

1. Penghantaran Parcel atau Kargo Melalui Udara dan Laut

TIMIZMI menyediakan perkhidmatan penghantaran barang atau kargo dari China ke Malaysia melalui udara atau laut mengikut kehendak ahli terus ke muka pintu pengirim. Penghantaran kami meliputi barangan sensitif seperti barangan tajam, cecair, elektrik atau berjenama.

Sistem pengurusan parcel TIMIZMI memudahkan ahli untuk membuat parcel untuk penghantaran, melakukan pembayaran di website 1688, melihat maklumat parcel yang telah dilakukan dan melakukan pembayaran terus melalui sitem.

Mobile view

Dekstop view

2. Bimbingan Pembelian Atas Talian Melalui Website-Website Yang Telah Terbukti Paling Murah

TIMIZMI menawarkan bimbingan pembelian di laman web borong popular China yang telah dibuktikan murah berbanding laman web lain. Kaedah rujukan telah dibuat melalui video-video tutorial yang disedikan di dalam website ini bagi membantu anda buat pembelian dengan lebih mudah, menjimatkan masa, serta dengan kaedah yang betul.

Mobile view

Dekstop view

3. Pengaktifan Wechat Wallet Untuk Kemudahan Ahli

TIMIZMI akan melakukan pengaktifan wechat wallet bagi memudahkan para ahli untuk berhubung sendiri dengan pembekal serta membuat pembayaran terus kepada pembekal tanpa melalui orang kedua atau ketiga. Kami akan beri tunjuk ajar serta tip-tip berguna mengenai wechat wallet dari semasa ke semasa agar ahli sentiasa peka akan perubahan algo dalam sistem wechat pay.

Teknik mudah berurusan dengan pembekal yang dipercayai,

Tonton video ini.

4. Database Contact dan ID Wechat Pembekal

TIMIZMI mempunyai database lebih 500 contact dan ID wechat pembekal yang menjual pelbagai jenis barangan terdiri daripada barangan berkualiti rendah serta berkualiti tinggi. Memudahkan ahli rasmi TIMIZMI melakukan pembelian tanpa membuang masa melakukan carian sumber barangan.

PENTING untuk diketahui.

Barangan berjenama seperti GUC** NIK* ADID** PU** tidak terdapat di dalam website taobao atau 1688 kerana pembekal di sana menggunakan aplikasi wechat sebagai medium mereka untuk melakukan urusan jual beli serta mempamerkan katalog produk mereka.

Contoh Pembekal Wechat

Contact Pembekal
Katalog Pembekal
Harga Barang
Previous
Next

5. 'Group Support' Melalui Whatsapp Group dan Wechat Group

Wechat Group

Previous
Next

Whatsapp Group

Previous
Next

6. Perkongsian Aplikasi 'Lubuk'

TIMIZMI memberikan anda kepuasan memborong dengan harga yang murah melalui 2 tambahan aplikasi yang boleh dibayar melalui sistem pembayaran wechat pay. Kelebihan aplikasi ini anda mempunyai pilihan untuk membandingkan harga dengan marketplace lain selain produk yang berharga berpatutan.

Bagaimana membeli di aplikasi ini ?

Tonton video ini.

7. Trip Advisor Memborong Di China

Sememangnya mudah melakukan pengeluaran produk atau barangan di Negara China. Namun begitu, pemilihan pembekal dan pengilang perlu dilakukan secara teliti dan berhati-hati untuk mengelakkan kerugian. Hal ini kerana, di sana terlalu ramai pembekal dan pengilang yang mengeluarkan produk atau barangan yang sama tetapi berlainan kualiti dan harga.

Oleh itu, bagi yang mengikuti trip business kami ke sana kami akan berikan dan bawa mereka ke tempat-tempat pembekal serta pengilang yang dipercayai dan berbaloi.

Previous
Next

5 APLIKASI UTAMA UNTUK ANDA

Taobao

1688

Wechat

Lubuk 1

Lubuk 2

×